p6
p6

press to zoom
p2
p2

press to zoom
p3A
p3A

press to zoom
p6
p6

press to zoom
1/6

SEGAMBUT, KL

THE TRIANGLE LEARNING HUB

2016, 40,000sf
Client: Confidential 

Scope: Architectural Consultancy

Situated on a small piece of land, 7900sf approximately, the proposal was aimed to rethink the traditional learning centre, to create a fun engaging learning environment that kids would want to come everyday. The hub comes with exciting mix of learning, interaction and recreational spaces. 

 

The strategic and consistent use of coloured louvres establish a stimulating and playful identity for the learning hub and create naturally ventilated and sunlight filled learning spaces. Series of out coming box break the volume’s monotony, serving as cave-space for individual study, reflection, quiet reading and creative flow.  

Institution